Reviews

111 antwoorden op “Reviews”

 1. Enorm goed geholpen door Monique, ben in 1 keer geslaagd! Geen omkijken naar gehad en altijd goede service!

 2. Dankzij de lieve Steffie ben ik in 1 keer geslaagd! Zij heeft er voor gezorgd dat ik altijd zelfverzekerd in de auto heb kunnen stappen, ook op mijn examen. En uiteraard jij ook bedankt Monique ! Jullie zijn toppers

 3. Ontzettend fijne rijschool! Het was met Charelle altijd leuk en ontspannen in de auto. Ze hielp mij daar waar ik het nodig had, ze is ontzettend lief en dankzij haar ben ik eindelijk met vertrouwen gaan rijden. Een dikke aanrader!

 4. Super fijne rijschool! Monique legt alles heel duidelijk uit, is geduldig en geeft je een vertrouwd gevoel achter het stuur. De lessen waren niet alleen heel leerzaam maar ook gezellig! Door alle herhaling en hulp van Monique heb ik mijn rijbewijs in 1x gehaald. Heel erg bedankt Monique! Rijschool First Class is zeker een aanrader!

 5. Wat een ontzettende fijne, leuke, gezellige en leerzame lessen heb ik gehad met Monique!! Ik ben super tevreden met de lessen: Monique is altijd bereid je iets (opnieuw) uit te leggen, ze is geduldig, ze is gezellig en geeft super fijn les. Tijdens mijn examen zat ik relaxed achter het stuur en heb alle tips van Monique in kunnen zetten om het examen in 1x te halen! Ik raad deze rijschool 100% aan. Bedankt voor alle lessen en de gezelligheid <3

 6. Een super fijne rijschool die ik iedereen aan zou raden! Ik moest er zeker een uur over reizen om bij haar te kunnen lessen. Maar was het zeker waard, want in 1x geslaagd!!

 7. Hele fijne rijschool! Monique is een topper en geeft je een gevoel van vertrouwen. Ze heeft alle geduld met je en zet je in je eigen kracht. Ze speelt heel goed in op je behoeftes en verbeterpunten. Ook vind ik haar heel flexibel en ze denkt goed met je mee!! Ik kan haar iedereen aanraden. Niets voor niets zo’n hoog slagingspercentage. Ik ga je missen!

 8. Ik zou iedereen aanraden om te rijden bij Monique! Ze is zo fijn om naast te zitten in de auto. Vanaf les 1 voel je je al vertrouwd in de auto en de lessen zijn mega gezellig. Monique weet precies wat voor lessen je nodig hebt en is heel flexibel. Vandaag in 1x geslaagd, bedankt Monique!!

 9. Autorijschool First Class is zeker een aanrader. Je wordt de hele periode super goed begeleid. De communicatie was ook top waardoor je de hele tijd lekker door kon plannen. Het was ook altijd gezellig en op deze manier voelde je je elke weer op je gemak in de auto.

  Ik heb op een hele fijne manier leren autorijden, nogmaals bedankt Monique!!

 10. Ik ben altijd met plezier bij monique in de auto gestapt:)
  Het zijn leerzame en gezellige lessen.
  Je wordt super goed voorbereid op het examen.

  Ik ben dan ook met dank aan monique in 1x geslaagd.
  Daarom raad ik First class aan iedereen aan!

 11. Ook ik ben in 1x geslaagd! Na mijn vriend, zijn zus en dan ook weer haar vriend alle 3 in 1x geslaagd waren bij Monique (firstclass) wist ik natuurlijk wel waar ik zou gaan rijden. Ik had er zin in om te beginnen en met zo een gezellige en lieve instructrice bleef dat ook zo, elke keer weer zin in de les. Vrienden van mij ook geadviseerd hier heen te gaan!!! En het is de wachttijd waard!! Dankjewel Monique, 🩷😊

 12. Monique is een geweldige instructrice en naast dat ook een geweldige vrouw. Ik was als de dood om te beginnen met lessen en uren naast een vreemde te zitten, maar Monique heeft vanaf dag 1 verzekerd dat ik mij comfortabel en prettig voel in de auto. Ze is geduldig, duidelijk en realistisch. De lessen worden zo effectief gebruikt dat ik na 5 lessen praktisch alles al een keer had gedaan. Ik stapte nooit met tegenzin de lesauto in.

  Ik raad alles en iedereen aan om hier te lessen!!
  Bedankt voor alles Monique💕

 13. Vandaag in een keer geslaagd voor mijn praktijk examen mede dankzij autorijschool Firstclass! De lessen met Monique waren niet alleen gezellig maar ook heel leerzaam. Ondanks dat ik het autorijden best wel lastig vond bleef ze altijd heel vriendelijk en geduldig. Ze gaf eerlijk advies over de uren die ik nodig had en liet me voorbereid op examen komen! Ik raad deze rijschool zeker aan!!!🥰

 14. Ik ben vandaag in 1x geslaagd voor mijn examen met alle dank aan Monique! Naast dat de lessen ook super gezellig waren heb ik veel geleerd en ben ik vol vertrouwen mijn examen in gegaan! Ik ga de lessen missen, heel erg bedankt Monique :))

 15. Ik heb vandaag in één keer m’n rijbewijs gehaald bij Firstclass! En dat natuurlijk met alle dank aan Monique :). Ik vond het hele fijne en gezellige lessen waardoor ik met een goed gevoel het examen in ging. Ik vond het super gezellig en ik ga de lessen missen.
  Bedankt Monique!

 16. Rijden bij Monique zal ik iedereen aanraden! Na een aantal jaar geleden te hebben gereden bij ontzettend slechte rijscholen besloot ik dit jaar de stap weer te maken om te gaan rijden. Monique heeft mij van A tot Z alles uitgelegd en alle verkeerd aangeleerde dingen weer recht getrokken. Naast dat zij ontzettend kundig is, is Monique gezellige en meelevend. Ze denkt altijd mee over een oplossing. Monique , ik wil je ontzettend bedanken voor de leuke lessen en ga het missen om bij je te rijden. ❤️🚗

 17. Autorijschool Firstclass is veruit de beste rijschool van Nederland! Met een super leuke instructrice, super gezellig, hele relaxte lessen en hele goeie communicatie! Ik ging super zelfverzekerd mijn examen in en dit is natuurlijk te danken aan Monique. Heel erg bedankt voor alle lessen en op naar nog veel veilige kilometers!!!!!!

 18. Mega gezellig tijd gehad met Monique. Ik ben in een keer geslaagd en super goed voorbereid in mijn examen gegaan. Ook is er altijd super goed communicatie en planning geweest. Ik raad het iedereen aan om bij Monique te rijden!

 19. Jaaa ik ben begin augustus ook geslaagd en man wat was ik blij. In 2 maanden heeft Monique mij klaargestoomd voor het examen en elke lesje was mega gezellig want naast ongelofelijk goed lesgeven kan Monique ook goed beppen! Monique straalt vertrouwen uit en ze weet precies wat ze doet. Naast een rijbewijs b heb ik er ook een nieuwe vriendin bij! Het ga je goed Monique!

 20. De lessen van Monique waren super leerzaam en gezellig! Ze is geduldig, rustig en duidelijk. Ik heb mij super op mijn gemak gevoeld. Daarom ook in 1x geslaagd. Dankjewel Monique! Ik ga met een zeker gevoel de weg op.

 21. Hele gezellige rij-instructrice, veel geduld. Ik kan soms erg zenuwachtig zijn maar ze laat je erg op je gemak voelen. 5 sterren 🙂

 22. Ik heb met veel plezier rijlessen gehad bij first class en vervolgens in één keer mijn rijbewijs gehaald! Als je op zoek bent naar een uitstekende rijschool met veel persoonlijke aandacht waarmee je goed voorbereid het examen ingaat, dan is autorijschool first class precies wat je zoekt. Daarnaast, wat ik minstens zo belangrijk vind, ga je later met alle vertrouwen zelf de weg op. Ik raad deze rijschool zeker aan, want naast de leerzame lessen is er voldoende tijd voor gezelligheid.

 23. Ik leste bij een andere rijschool en heb (in overleg) wat extra uurtjes met Monique kunnen rijden om samen even te kijken waar ik dingen kon verbeteren. Zo blij dat je wat tijd kon vrijmaken voor me. Ik heb ontzettend fijne lessen gehad en Monique is echt een top vrouw. Geduldig, duidelijk en heeft mij laten zien dat ik in mezelf moet geloven. Heel erg bedankt voor je hulp met alles! ❤️ Dankzij jou en mijn eigen instructeur mogen slagen!

 24. Een super leuke rijschool waar monique ook echt de tijd voor neemt en je door de angst heen helpt.
  En 1 x geslaagd.

 25. Echt een ontzettend fijne tijd gehad tijdens de lessen van Monique! Door haar ben ik in één keer geslaagd! Ze doet echt de moeite en wil je alles uitleggen, al moet ze dat 100x! Ze heeft geduld en is een vrolijke en gezellige vrouw.

 26. Ik raad iedereen aan om bij Firstclass te gaan rijlessen. Het waren hele gezellige lessen. Ze is erg flexibel en helpt jou echt om je rijbewijs te halen.

  Superr bedankt voor de leuke rijlessen!!😘😘

 27. Heel veel plezier gehad, keek altijd weer uit naar mijn volgende rijles. Je leert op een fijne manier autorijden. Ik raad het andere mensen zeker aan om bij Monique les te nemen. Ik betwijfel of er mensen zijn die het beter kunnen.

  1. Jaaa, ik heb vandaag mijn rijbewijs gehaald met alle hulp van Monique!!! Monique heeft mij heel goed klaargestoomd voor het rijexamen, en heeft mij heel veel zelfvertrouwen gegeven in de auto! Ook is monique super geduldig en kijkt ze echt wat er voor jou nodig is!! Ik ga de lessen en de gezelligheid zeker missen! Monique, bedankt voor alles!!!!!

 28. Ik durf met zekerheid te zeggen dat er geen betere rijschool bestaat dan Firstclass. Monique weet precies wat er voor jou nodig is om je rijbewijs in een keer te halen. Als je een foutje maakt, is er helemaal niks aan de hand. Je wordt helemaal voorbereid zodat je straks veilig en vol zelfvertrouwen de weg op kan.
  Ik kijk met veel plezier terug op de leuke en leerzame lessen!

 29. Ik begon in september met mijn lessen en heb vandaag mijn rijexamen gehaald. Moniek denkt mee en plant super goed daardoor is het mogelijk om je rijbewijs snel te halen. De lessen zijn fijn en je wordt op alles voorbereid op een vriendelijke en leuke manier. Ik had bij niemand anders mijn rijlessen willen volgen dan bij jou Moniek!!!

 30. Wil je nou echt goed rijles krijgen? Ga dan naar autorijschool firstclass! Monique is super geduldig met je en ze oefent alles wat je moet weten om goed en veilig in het verkeer te kunnen rijden! Ze ziet precies wat je lastig vind, en daar besteed ze dan ook zoveel aandacht aan als nodig is. Ik heb altijd met een relaxt gevoel in de auto gezeten, en dat is heel erg belangrijk! Voorafgaan aan het examen deed ik ook precies wat ik zelf wilde. Ik ga de lessen met gezelligheid missen! Heel erg bedankt Monique!

 31. “Direct na de proefles heeft Monique in overleg met mij een prettig
  examenmoment vastgelegd en meteen alle lessen ingepland. Wat een
  verademing na mijn vorige instructeur, die wel kon lesgeven maar niet
  echt kon organiseren. Monique is heel relaxed maar alert, streng maar
  vol humor. Ze vertelt je niet alleen wát je moet doen, maar ook waaróm
  het op die manier het beste werkt. Bij mijn vorige instructeur heb ik
  geleerd hoe je een auto bestuurt, bij Monique heb ik leren autorijden!”

 32. Wow wow wow, wat heb ik een geweldige tijd gehad met Monique! 5 maanden lang harstikke gezellig gelest.
  Monique had altijd door wanneer ik iets moeilijk vond en daardoor gingen we dat dan extra goed oefenen. Door het vertrouwen van monique word alles een stuk makkelijker en hierdoor rij ik nu ook super zelfverzekerd!
  Ik ga zeker de lessen missen met het heerlijke geklets en de goede leer momenten.
  Lieve monique, super bedankt voor de leuke rijlessen!

 33. Firstclass; de naam spreekt voor zich. Een top rijschool waarvan de lessen gegeven worden door een topvrouw.
  Ik vond het best spannend om te beginnen met rijles, omdat ik wel eens vaker aparte verhalen over rijscholen had gehoord.
  Maar vanaf de proefles kreeg ik al een prettig gevoel. En dat is niet veranderd, want Monique legt je duidelijk uit, stelt je gerust indien nodig, wordt niet boos, blijft geduldig, bereid je goed voor op het examen, zorgt dat jijzelf er ook vertrouwen in blijft hebben en is daarnaast ook een hele lieve, gezellige vrouw met veel positieve energie!
  Ze kan goed inschatten wat je sterke en minder sterke punten zijn, waardoor ze goed weet hoe ze je het best kan begeleiden.
  Ik had geen andere instructrice kunnen wensen. Heb het heel erg naar mijn zin gehad tijdens de lessen en vond het zelfs ergens een beetje jammer dat ik klaar was😅.
  Heel erg bedankt Monique voor de fantastische, leerzame lessen! ❤️

 34. Monique is eigenaar van de beste rijschool van heel Amersfoort en omgeving. Ze laat je constant op je gemak voelen, en heeft heel veel geduld. Ze is altijd bereid om dingen duizend keer met je te herhalen totdat je het begrijpt, en neemt ook echt altijd de tijd voor je. Het was super gezellig met haar in de auto. Stiekem zelfs na het behalen van mijn rijbewijs ga ik de leuke lessen alsnog een beetje missen🤣. Ik raad het iedereen aan om hier te rijden! Het hoge slagingspercentage voor de rijschool spreekt al voor zich, en dit komt door het feit dat je zo’n geduldige, lieve en geweldige instructeur krijgt die alles ervoor doet om te zorgen dat haar leerlingen voorbereid en met zelfvertrouwen het examen in gaan. Dankjewel voor alle gezelligheid en leermomenten tijdens de lessen Monique. Je bent een topper!😁

 35. Wat een rijschool/rij-instructrice is dit! Beter dan Monique ga je nergens kunnen krijgen. Altijd super fijne, gezellige en leerzame lessen. Hoewel ik niet de snelste leerling was bleef Monique altijd lief en rustig. Ik ben zelf een perfectionist en dat is niet altijd handig bij het autorijden, maar Monique heeft mij zo veel tijd gegund als ik nodig had en de 2e keer was het raak. Deze rijschool is een aanrader voor iedereen. Top rijlessen en een top instructrice, altijd lief en geduldig! Bedankt voor alles!❤️

 36. Ik heb net m’n rijbewijs gehaald. Ben super tevreden over mijn rij instructeur Charelle. Ik had altijd zin in de rijlessen en de sfeer was heel fijn maar ook serieus en ze bereid je zo goed voor op het examen. Ik raad daarom deze rijschool ook heel erg aan!

 37. Ook ik heb gelijk in één keer mijn rijbewijs gehaald en dat allemaal dankzij de lessen van Monique! Ze gaf me het vertrouwen en door haar fijne manier van omgang durfde ik fouten te maken en hiervan te leren. Als ik ergens behoefte aan had sprong ze me bij en ze gaf me dan ook nooit het gevoel dat ik het slecht deed. Daardoor heb ik op mijn gemakje leren rijden en durf ik nu veilig de weg op. Monique, bedankt voor alle gezellige lessen en tot snel bij je op de koffie 😉

 38. In één keer mijn rijbewijs gehaald met dank aan deze geweldige fijne rijschool.
  Ik heb Monique ervaren als een hele fijne rijinstructeur. Ze legde me het rijden rustig en duidelijk uit en ze heeft me uitstekend naar mijn examen toe laten werken, de aspecten waar ik op moest letten en wat ik kon gaan verwachten.
  Enorm bedankt voor deze leuke leerzame lessen Monique,
  dank zij jou kan en durf ik nu op de openbare weg te rijden.

 39. Ik ben ontzettend tevreden over mijn lessen bij Monique. Ze heeft heel veel geduld en stelde me erg op mijn gemak tijdens het rijden. Ook waren de lessen met haar altijd gezellig 🙂
  Door haar heb ik nu met plezier mijn examen afgelegd en heb ik vandaag in één keer mijn rijbewijs gehaald!
  Enorm bedankt Monique!💕

 40. Ik heb altijd hele fijne en gezellige lessen gehad bij Monique en heb met heel veel plezier mijn rijbewijs gehaald. Ik keek altijd uit naar de lessen omdat het altijd gezellig is met Monique. Ik heb heel snel geleerd en door alle leerzame lessen in 1x mijn examen gehaald!

 41. Superfijne autorijschool! Monique stelt je op je gemak en geeft duidelijke adviezen/aandachtspunten bij het rijden. Er wordt goed ingeschat wat je sterke en minder sterke punten zijn tijdens het rijden, waarbij ook zelfreflectie centraal staat. Ik heb mij altijd veilig gevoeld in de lesauto en onder begeleiding van Monique. Daarbij is er ook ruimte voor een leuk gesprek onderweg, wel zo gezellig! Rijbewijs in 1x gehaald door de goede trainingen vooraf!! 🙂

 42. Heb vandaag mijn rijbewijs gehaald en ben super tevreden over first class!! Ik heb gereden bij Charelle en elke les was een leuk gezellig feestje!

 43. Hele goede rijschool.
  Monique heeft veel geduld en kennis in haar vak. Met het goede plannen van monique kan je op een hele snelle manier je rijbewijs halen. In de auto is het altijd gezellig. Monique bedankt voor de leuke en leerzame lessen!

 44. Geweldige autorijschool en instructrice!
  Monique is geduldig, gezellig en gemotiveerd. Ze heeft altijd een lach op haar gezicht en weet je op je gemak te stellen. Het is gezellig in de auto op de momenten dat het kan en ze neemt echt de tijd om je iets aan te leren. Je mag en kan alles vragen. Ze werkt samen met jou op je eigen tempo naar het examen toe en ze bereid je goed voor voor het examen zodat je precies weet wat je te doen staat. Lieve Monique, bedankt voor de leuke, gezellige maar ook vooral leerzame lessen!

 45. Super goeie rijschool.
  Met Monique was het altijd gezellig, ze leerde je alles op je eigen tempo en op een fijne manier. Ze doet er alles aan om zo snel mogelijk je rijbewijs te halen. Ik raad iedereen aan om rijlessen bij Autorijschool Firstclass te nemen. Monique heel erg bedankt voor de fijne gezellige leerzame lessen.

 46. Het was heel leuk om te rijden bij Monique! Monique plant vooruit, zodat je weet waar je aan toe bent. Ze legt alles graag uit, en zorgt ervoor dat je goed voorbereid en zelfverzekerd naar je examen toe gaat. Ik heb 3 maanden les gehad, en ben in één keer geslaagd!

 47. Ik ben super tevreden over rijschool firstclass en heb hier binnen korte tijd in 1x mijn rijbewijs gehaald!! Monique is een super optimistische, geduldige vrouw die je goed begeleidt en vooral hele duidelijke, maar positieve feedback geeft.
  Ook kon ik alles lekker op mijn eigen tempo doen waardoor ik me echt op mijn gemak voelde.
  Bedankt Monique!!❤️

 48. Ik ben eind vorig jaar begonnen met lessen bij Monique en heb vandaag in 1 keer mijn rijbewijs gehaald (in 4,5 maand)! Monique’s optimisme en inlevingsvermogen zorgde ervoor dat ik mij vanaf de proefles al bij haar op mijn gemak voelde. Ze legt alles duidelijk uit, heeft geduld, en blijft vooral heel positief! Ze kan als de beste plannen en komt altijd met oplossingen. Al met al, ik ben zó blij dat ik bij Monique gereden heb. Gezellige lessen gegarandeerd!!
  Bedankt Monique 🙏
  X Isabel 💓💓💓

 49. Het was heel fijn om te rijden bij Monique!! Goed voorbereid voor het examen en in 1x geslaagd! Heel erg bedankt, ik ga de gezelligheid in de auto missen!

 50. Aah, wat geweldig was deze weg naar mijn rijbewijs! Monique is een geweldige instructrice, ze past zich aan aan jouw leerwijze, is flexibel en kan super goed om gaan met mensen, zoals ik, die het rijden nogal spannend vonden. Nu durf ik overal te rijden, met plezier 🙂

  Heerlijk in 1 x geslaagd, ik ga lekker naar Frankrijk!!!

 51. Ik heb echt hele fijne lessen gehad bij Monique ! Je krijgt een duidelijke en fijne begeleiding, zodat je goed voorbereid naar je examen gaat. Altijd een super fijne sfeer in de auto!
  We zijn ook naar Amsterdam gereden, super leuk en leerzaam. Firstclass is echt een aanrader ! 🙂

 52. Ik ben super tevreden met de rijschool first class en ik ben in 1x geslaagd!
  Monique geeft uitstekend les en heeft veel aandacht voor haar leerling. Zij is super gedisciplineerd, lief en altijd gezellig. Monique is een top instructeur die elke leerling op een passend manier les geeft.
  Ik ben blij dat ik deze rijschool heb gekozen.

 53. De rijlessen bij Monique waren erg fijn! Flexibel in de planning, alles werd duidelijk uitgelegd en je hoort ook wanneer je iets goeds doet. Ik was vrij zenuwachtig aan het begin van de lessen maar Monique stelde me op mijn gemak en heb ik hele fijne lessen gehad. Ik ben hierdoor in een keer geslaagd! ik raad iedereen aan om les te nemen bij Firstclass!
  Dankjewel voor alles Monique!

 54. Vandaag heb ik tijdens mijn tweede poging mijn rijexamen gehaald! Ik ben ontzettend tevreden over rijschool Firstclass. Ik kwam hier terecht na gelest te hebben bij een andere rijschool. Ik vond rijden spannend en zag vaak op tegen rijlessen. Het eerste contact met Monique was al fijn: betrokkenheid, meeleven/meedenken, goede service, communicatie verliep snel en er werd echt naar me geluisterd.

  Ik heb gelest bij Charelle, dat was echt top! De lessen waren zo ontzettend gezellig en fijn dat ik elke week met plezier de auto in stapte. Best jammer dat de lessen nu voorbij zijn ;). Ik voelde me veilig, gezien en gestimuleerd. Deze rijschool is echt een enorme aanrader!

 55. Ik ben super tevreden over rijschool Firstclass! Je krijgt duidelijke uitleg, hoort wanneer je het goed doet maar ook wat je verbeterpunten zijn. Er is altijd een gezellige een sfeer in de auto met Monique. Super veel zelfvertrouwen gekregen, ook door het ritje centrum Amsterdam! Super bedankt❤️

 56. Ik ben heel erg blij dat ik bij Monique heb mogen lessen! Ze kijkt naar wat je nodig hebt en het is altijd gezellig in de auto. Ze is geduldig en je krijgt te horen wat je goed doet 🙂 Heel erg bedankt Monique!

 57. Ik ben super blij dat ik mijn rijlessen bij Firstclass heb gevolgd! De lessen met Monique waren altijd zo gezellig. Het fijne aan Monique is dat zij precies door heeft waar jij nog onzeker over bent, dat heeft mij enorm geholpen tijdens het rijden. Ze is altijd bereid je te helpen en met veel geduld blijft Monique je iets nog tien keer opnieuw uitleggen. Lieve Monique, ontzettend bedankt voor alle leuke gesprekken en het zelfvertrouwen dat jij mij hebt gegeven waardoor ik met een geruststellend gevoel op examen ging. Ik ga onze gezellige uurtjes onwijs missen!❤️

 58. Ik heb me elke rit ontzettend veilig gevoeld. Wanneer het een keer niet zo goed ging, werd ik bemoedigend toegesproken en fouten werden rustig uitgelegd en aangepakt. De communicatie over lestijden ed. verliep altijd ontzettend soepel. Ik kan eerlijk zeggen dat ik elke les met plezier de auto instapte en tevens met een goed gevoel weer uitstapte bij Firstclass.

 59. Autorijschool firstclass is echt een top rijschool! Ik heb op een super professionele, maar ook hele gezellige manier mijn rijbewijs gehaald. Deze combinatie heeft er bij mij voor gezorgd dat ik snel mijn rijbewijs gehaald heb. Ontzettend bedankt voor de gezellige lessen!

 60. Helemaal top in 1x geslaagd voor m’n rijbewijs. Super gezellig altijd onderweg!! En er word altijd mee gedacht met alles. Echt een aanrader!!!

 61. Vandaag in 1x geslaagd door Monique.
  Super rijschool, had geen betere rijschool kunnen wensen!
  Ik zou iedereen deze rijschool willen aanraden.
  Lieve Monique, bedankt voor al je geduld, je leuke gesprekken en je tijd.
  Ik ga je gezelligheid enorm missen.
  Had bij niemand anders willen lessen! 💞💞💞

 62. Ik hoorde over Monique alleen maar positieve verhalen, die zeker allemaal waar gemaakt zijn. Je leert bij firstclass goed en veilig rijden én Monique is ook oprecht de beste instructeur die je nu kan krijgen. Dankzij haar ben ik dan ook in 1x geslaagd!

 63. Mijn rijbewijs zit super snel in mijn zak dankzij Monique. Zij is mooi en lief van binnen en van buiten en staat er voor je klaar. Zij bespreekt alles en laat alles zo goed en soepel mogelijk verlopen waardoor je je al heel snel prettig voelt achter het stuur.
  Ik zou je bijna voor gek verklaren om niet bij deze goede rijschool te gaan rijden! Echt waar wat was dit een leuke en enorm leerzame tijd! Ik ga de lessen missen…

 64. Ik heb dankzij Monique mijn rijbewijs gehaald.

  Monique weet op een hele rustige en duidelijke manier aanwijzingen en instructies te geven. Wat echt top is van Monique, is dat ze het niet erg vind deze te herhalen of zelfs uit te tekenen. Ik kon er echt iets mee. Bovendien was het altijd echt gezellig bij haar in de auto! Wat ook echt top is aan Monique, is dat ondanks haar drukke schema altijd op een juiste manier de data met je weet te matchen. Je merkt wanneer je met Monique lest dat ze het beste met je voor heeft en vol plezier rijles geeft.

 65. Wat een leuke lessen heb ik gehad! En ook nog in 1x geslaagd bij Monique. Ik heb veel en snel geleerd, en het was ook nog eens gezellig. Ook altijd leuk was om te horen wanneer je iets goed doet en niet alleen wanneer je iets fout doet! Rijschool firstclass is zeker een aanrader!

 66. Een top rijschool!! In 1 keer geslaagd! Ik ben overgestapt van een andere rijschool naar Firstclass en het was de beste beslissing ooit. Super goede lessen, flexibel en altijd een fijne en gezellige sfeer in de auto! Monique helpt met alles, zelfs buiten de lesuren om staat ze voor je klaar om alles omtrent het rijbewijs met jou samen te regelen, waardoor je relaxt en goed voorbereid je examen in gaat. Met al haar ervaring weet ze precies wat jij nodig hebt. Ik raad iedereen aan om hier rijles te nemen! Bedankt voor alles!! 💜

 67. Onwijs fijne lessen gehad bij Monique. Ze is super geduldig en stelt je echt op je gemak. Ik ben door Monique in 1x geslaagd voor mijn rijbewijs en had dat bij niemand anders willen doen.

 68. Wat ben ik ontzettend blij dat ik ben overgestapt van rijschool naar Firstclass bij Monique! Ze heeft mij, mijn zelfvertrouwen terug kunnen geven tijdens het rijden en mij zelfverzeker laten voelen! Ik heb enorme stappen vooruit gemaakt en daar ben ik Monique erg dankbaar voor! Ik had geen betere rijschool kunnen bedenken. Ze wist waar we aan moesten werken en met 2 uur in de week en soms 4 uur is het mij gelukt, mijn rijbewijs te halen! Monique bedankt voor alles! Ik raad Firstclass zeker aan 🙂 ❤

 69. Ik ben meer dan super tevreden over autorijschool Firstclass. Dankzij Monique heb ik goed leren rijden en ben ik in een keer geslaagd. Ik voel me super zelfverzekerd in de auto en was ik ook bijna niet zenuwachtig voor het examen. Monique kijkt super goed mee, is geduldig en laat je erg veilig voelen. Maar ook was het altijd super gezellig tijdens de lessen. Niet alleen waren de lessen van top kwaliteit, maar ook de planning werd altijd super op tijd en goed geregeld. Ik kan echt iedereen deze rijschool aanraden!

 70. Zo blij dat ik voor Autorijschool Firstclass gekozen heb! Alle lessen van Erna waren top, alles werd aangeleerd op mijn eigen tempo en het was ook nog gezellig. Ik heb het afgesloten bij Monique om zo ook bij iemand anders in de auto gezeten te hebben vóór mijn examen. Het vertrouwen wat ze mij gaf was super fijn. De samenwerking tussen Erna en Monique heeft mij gebracht waar ik nu sta! Ze denken mee, zijn flexibel en doen alles wat ze kunnen voor hun leerlingen: super fijn!
  Heel erg bedankt voor alles Erna én Monique!

 71. Wat ben ik blij dat ik mijn rijlessen bij monique heb gevolgd, vanaf mijn eerste rijles heeft monique mij heel erg op mijn gemak gesteld, mij zelfvertrouwen gegeven en vooral geleerd voor mijn examen hoe ik met mijn zenuwen moest omgaan. Het was altijd heel gezellig, de lessen vlogen om. Vanaf les 1 heeft monique mij alles gelijk laten doen waardoor ik snel en veilig kon rijden. Door de lockdown heb ik een paar maanden niet kunnen rijden en is mijn afrijden 3 x verplaats maar na de lockdown stapte ik dankzij monique weer in de auto en heeft zij mij in een korte tijd klaar gestoomd voor mijn examen die ik in 1 x gehaald heb. Bedankt voor alles!❤️

 72. Ik heb super fijne rijlessen gehad bij Monique! Ze neemt echt de tijd voor je en kijkt niet op van domme vragen. Daarnaast waren de lessen ook nog is heel gezellig en waar nodig serieus. Wat ik erg fijn vind, is dat ik mijn rijbewijs heb gehaald, maar ook het gevoel heb dat ik veilig de weg op kan.
  Ik raad autorijschool Firstclass heel erg aan!
  Heel erg bedankt Monique!

 73. Ik heb bij First Class plezierige lessen gehad van een heel aardige en gezellige lerares! Goed leren rijden ( al zeg ik het zelf 😉 ) en m’n rijbewijs in 1 keer gehaald! Wat ben ik blij! Echt een aanrader dus !!

 74. Vandaag in 1x geslaagd voor mijn rijbewijs dankzij Monique!! vanaf het eerste moment voelde het al super vertrouwd. Monique is geduldig, legt alles goed uit en je weet ook echt waar je aan toe bent. Het was altijd super gezellig in de auto en ik heb echt van alle rijlessen genoten. Ik raad Firstclass aan iedereen aan!! Monique is echt de beste instructrice die je kan hebben, super bedankt voor alles ❤️❤️

 75. Een mega fijne opfriscursus gehad! Monique is geduldig, neemt echt de tijd voor je, stelt je op je gemak en geeft je vooral zelfvertrouwen achter het stuur! Helaas was één opfriscursus genoeg, had graag meer gezellige ritjes met je willen rijden, Monique! Enorm bedankt! 😘

 76. Autorijschool Firstclass zou ik aan iedereen aanraden!
  Monique heeft alles in huis om je in één keer te laten slagen. Ze doet er alles aan om het beste in je naar boven te halen en kijkt precies naar wat jij nodig hebt. Door haar goede planning wist ik altijd waar ik aan toe was! Ik ben zo dankbaar!!!!

 77. Vandaag mijn rijbewijs in 1 keer gehaald met behulp van Monique. Ze heeft me enorm laten groeien door geduldig, motiverend en relaxt te zijn en goed te luisteren naar wat ik moeilijk vindt en mij daar volledig in helpen en ondersteunen. Alhoewel ik zelf nog best onzeker was liet zij merken dat ze vertrouwen in mij had en het examen helemaal goed zou komen. Dankjewel lieve Monique, zonder jou was het niet gelukt!

 78. De beste ervaring met autorijschool Firstclass!!!! Ik reed bij Monique en heb een hele fijne tijd bij haar gehad. Het was niet alleen super gezellig maar ook heel fijn omdat Monique er alles aan doet om je rijbewijs te halen. Ik had heeel veel last van spanning voor het examen en Monique heeft mij daar doorheen geslagen en ben na hele fijne begeleiding geslaagd voor mijn praktijk. Ik ben Monique mega dankbaar hiervoor en het vertrouwen in mij dat zij had. Ik ga haar super erg missen!! Maar raad het zeker iedereen aan om bij Firstclass te komen rijden mede omdat ze super flexibel zijn en examen gericht! ♥️♥️

 79. Wat heb ik een fijne tijd gehad in de auto van Firstclass! Ik heb rijles gehad van Charelle en hier op een enorme leuke maar vooral leerzame manier in 1 keer mijn rijbewijs gehaald. Elke les ben ik met plezier ingestapt omdat er een rustige maar toch gezellige sfeer in de auto hangt. Ondanks Corona hebben Charelle en Monique het mogelijk gemaakt om mijn lestijd zo goed mogelijk in te plannen. De communicatie was altijd duidelijk, mijn instructrice was altijd ruim op tijd, er was ruimte voor mijn eigen inbreng gedurende de lessen en ik zit nu zelfverzekerd achter het stuur. Firstclass is een echte aanrader!! Ik wil jullie enorm bedanken en succes wensen in de toekomst!

 80. Ik heb rijles gehad van Charelle en vond dit heel erg fijn. We hadden leuke gesprekken tijdens het autorijden en ze stelde mij op mijn gemak. Ze legde alles heel rustig en goed uit en we oefende de bijzondere verrichting zo vaak als ik wilde. Binnen 4 maanden heb ik in 1 keer mijn rijbewijs gehaald. Echt een top rijschool en instructrice .

 81. Monique heeft alles in huis om je in één keer te laten slagen. Geduld, inlevingsvermogen en een ontzettend gezellige sfeer in de auto. Ze is enorm gemotiveerd om haar leerlingen in één keer te laten slagen. daarentegen geeft ze het perfecte pakket mee zodat je niet te weinig lessen hebt en niet overbodig voor lessen betaalt. ik kon super relaxt het examen in en heb hem ook in een keer gehaald. een top rijschool!

 82. Echt een top ervaring. Ik heb les gehad van Monique. Zij is super bekwaam, professioneel en gezellig. Leuke gesprekken wanneer dat even kan. Maar vooral veel stilte en ruimte om je goed te concentreren wanneer dat nodig is. En op elke vraag die je stelt krijg je een duidelijk antwoord en uitleg. Eigenlijk alles wat je nodig hebt om goed te leren rijden en uiteindelijk je rijbewijs te halen. Zij gaat all the way voor haar leerlingen en is erg geduldig. Zij is ook punctueel en eerlijk! Dat kon ik echt waarderen. Ik ben blij dat ik Firstclass rijschool heb gevonden!

 83. Monique is een top instructrice!
  Ze heeft alle tijd voor je en doet er alles aan om je zo goed mogelijk op examen te sturen.
  Ik weet zeker dat een andere rijschool me nooit zo zelfverzekerd had kunnen maken als Firstclass heeft gedaan.

  Monique heel erg bedankt! <3

 84. Ik ben de eerste die bij Erna geslaagd is en wat een leuke tijd hebben wij gehad. Niet alleen is de sfeer in de auto heel ontspannen en vertrouwd, maar Erna weet ook echt wat ze doet! Ze geeft duidelijke aanwijzingen en ze helpt je goed bij je valkuilen. We hebben ontzettend veel mooie ritten gereden en na een wat vervelende ervaring bij een andere rijschool ben ik ontzettend dankbaar dat ik bij Firstclass terecht ben gekomen, echt een aanrader!

 85. Wat heb ik een fijne tijd gehad bij auto rijschool Firstclass❤. Monique is een echte vak vrouw en weet wat ze doet. Ze is duidelijk, flexibel ze wilt het beste uit je halen. Als je iets 100 keer wilt oefenen is dat geen probleem, dat gaf mij een fiin gevoel er werd echt naar me geluisterd. Monique stelt je op je gemak ik raad deze rijschool iedereen aan! Heel erg bedankt voor de fijne rijlessen!

 86. Monique is een enorm relaxte en super aardige rijinstructeur die wel op de goede punten hamert! Het is altijd super gezellig in de auto en ik stapte altijd met plezier in! Nu twee maandjes later heb ik mijn rijbewijs in 1x gehaald! Monique super bedankt voor deze geweldig leuke ervaring! En ik raad iedereen autorijschoolfirstclass aan!

 87. Wat een fijne rijlessen heb ik gehad met Monique! Ik voelde mij altijd heel erg op mijn gemak in de auto en het was altijd gezellig.
  Als ik zelf onzeker was hielp Monique hier mij mee, ze had zelfs nog een uurtje voor mij vrij gemaakt om parkeren te oefenen voor mijn examen! In 1x mijn rijbewijs gehaald waar ik heel blij mee ben. Ik zou autorijschool Firstclass en Monique aan iedereen aanraden! Heel erg bedankt voor alles!

 88. Vanaf het eerste moment dat ik bij Monique in de auto stapte voelde het vertrouwd. Ze neemt alle tijd voor je om alles goed uit te leggen en is daarin zeer geduldig. Ik heb echt door de lessen heen geleerd dat fouten maken mag en dat je er alleen maar van kan leren. Daarnaast is het ook nog eens super gezellig. Monique zal altijd voor haar leerlingen klaar staan en is daarin zeer flexibel als het gaat om de planning van de lessen. Super bedankt Monique voor het in 1x laten behalen van mijn rijbewijs. Je hebt mij de zekerheid geven in het rijden, die niemand anders mij waarschijnlijk had kunnen geven. Ik ga met veel plezier de weg op!

 89. Wat ben ik blij met mijn keuze voor Firstclass! Monique is een super aardige vrouw die je door alles heen slaat! Een echte powervrouw! De uitleg was altijd super helder! Ik ben in een keer geslaagd! Mocht je twijfelen tussen 2 rijscholen dan is de keuze nu gemaakt!

  Firstclass is the best!🍀💕

 90. Rijschool Firstclass is de beste rijschool in omgeving Amersfoort. Monique is een super lieve instructrice die je goed helpt waar het nodig is. Ze is flexibel met de planning, maar ook met betalen is ze niet de moeilijkste. Ze geeft veel ruimte om voor jezelf te beslissen wat belangrijk is. Ik heb in 25 uur in 1 keer mijn rijbewijs gehaald, dit was nooit gelukt als ik niet z’n top instructrice had. 10/10 voor rijschool Firstclass.

 91. Yessss in 1x geslaagd! Ben super blij dat ik mijn rijlessen bij Firstclass heb gedaan. Monique is een gezellige leuke rijinstructeur die deskundig en goede inzicht heeft in het aantal lessen die ik nodig had. Ik keek altijd uit naar de rijlessen met haar en daardoor zat ik ook altijd vrolijk en blij achter het stuur. Dat ik in 1x geslaagd ben komt door Monique van autorijschool Firstclass.
  Ik raad iedereen aan om autorijlessen te nemen bij Autorijschool Firstclass, super bedankt Monique♡

 92. Wat ben ik blij dat ik voor deze rijschool gekozen heb! Monique is erg aardig, gezellig, ervaren, stelt je op je gemak en is een goede rijcoach. Ik heb in één keer mijn rijbewijs kunnen halen dankzij haar rustige uitleg en de goede lesinhoud.
  Ze is heel erg betrokken en benoemt op een prettige manier je sterke en minder sterke punten waardoor het ontspannen is om steeds beter te rijden. Dankjewel Monique voor de gezelligheid en alle fijne lessen! ❤️

 93. Ik ben super blij dat ik bij monique gelest heb. Super veel van haar geleerd, monique heeft veel geduld en straalt rust uit wat voor mij heel belangrijk was hierdoor heb ik uiteindelijk in 1x mijn rijbewijs gehaald!!
  Super bedankt voor alles monique je bent een topper xx

 94. Wat een topper is Monique. Ik ben dit jaar overgestapt naar haar nieuwe rijschool en ben nu geslaagd voor mijn rijbewijs. Had het niet zonder haar gekund. Zo kalm en lief. Super gezellig tijd gehad. Maar ook hard werken. Ga het missen. Dankjewel Monique!!

  1. Autorijschool Firstclass een echte aanrader!! Mijn broer en ik allebei in 1x geslaagd. Monique is gezellig, flexibel en duidelijk ze pas zich aan jou tempo. Ze laat je voorbereid het examen in gaan en stelt je op gemak. Super leuke en gezellige rijlessen gehad! Heel erg bedankt Monique ik ga onze rijlessen missen xxx

 95. Ik ben blij dat ik hier gelesd heb bij monique.
  Examen zou ik eigenlijk al 23 maart hebben maar door de corona ging dit helaas niet door, maar door Monique haar flexibiliteit en inzet heb ik toch nog snel mijn rijbewijs en ben ik in 1 keer geslaagd.
  Enorm bedank monique

 96. Vanaf de eerste les hadden Monique en ik meteen een klik. Door haar voelde ik mij meteen op m’n gemak en verliepen de lessen ook voorspoedig. Door haar ervaring zag ze gelijk waar mijn sterke en zwakke punten liggen en dus ook waar we ons op moesten focussen in de loop naar het examen. Daarnaast is Monique een hele sociale en lieve vrouw en waren alle rijlessen dan ook erg gezellig! Ik heb binnen 4 maanden mijn rijbewijs gehaald bij Monique en kan haar aan iedereen aanraden!

 97. Monique heeft alles in huis om je in één keer te laten slagen. Geduld, inlevingsvermogen, momenten van serieus- en luchtigheid wanneer zij denkt dat die nodig zijn. Ze is enorm gemotiveerd, betrokken en weet precies wat er nodig is om je na het examen met inzicht en vertrouwen zelfstandig de weg op te sturen. Een echte coach in hart en nieren!

 98. wat een geweldige mens is Monique. Je merkt dat zij doormiddel van haar ervaring goed weet wat je nodig hebt en hoe je het beste je rijbewijs kan halen. Bij Monique weet je zeker dat je goed zit de lessen zijn altijd gezellig en ze stelt je altijd op je gemak ze vormt haar lessen naar wat jij graag wilt oefenen. ik ben in 3,5 maand geslaagd voor mijn rijbewijs en mis nu al al onze leuke momenten samen. Als je houd van leuke gezellige lessen waar je veel van leert dan moet je bij Monique lessen!

 99. Ik ben echt super blij dat ik rijlessen heb genomen bij Monique! Ik ben vanaf het begin gelijk al heel erg op me gemak gesteld. Ik heb echt een super leuke, fijne en leerzame tijd bij Monique gehad. Monique heeft mij ook heel veel zelfvertrouwen gegeven tijdens het rijden, waardoor ik een heel fijn en vertrouwt gevoel had tijdens het rijden. Wat ik ook heel
  Fijn vind is dat Monique alles op jou tempo doet. Ik ben na ongeveer 3 maanden in 1x geslaagd door al haar goede hulp!! Ik raad iedereen aan om bij Monique te rijden, ik heb een top tijd gehad en mis de gezelligheid alweer!💋

 100. Wat ben ik blij dat ik rijlessen bij Monique heb gehad! Ze stelt je op je gemak en de lessen zijn altijd heel gezellig. Veel geleerd en binnen 4 maanden mijn rijbewijs gehaald! Echt een topper ❤️

 101. Geweldige instructrice!! Ik heb les van haar gehad toen ze nog niet voor zichzelf was begonnen en heb ik in 1x mijn rijbewijs gehaald! Ze stelt je heel erg op je gemak en legt alles heel goed uit. Ook geeft ze les zoals jij het zelf fijn vindt en je kan alles aan haar vragen. Ik zou nooit iemand anders willen! Echt de beste instructrice die je maar kan en wil hebben!! Top tijd gehad bij haar! Ben haar heel erg dankbaar❤

  1. Autorijschool firstclass zou ik aan iedereen aanraden! Monique is geduldig, flexibel en gezellig. Ze doet er alles aan om het beste in je naar boven te halen en kijkt precies naar wat jij nodig hebt. Door haar goede planning wist ik altijd waar ik aan toe was. Ik ben Monique super dankbaar voor haar moeite en de leuke lessen!

   1. Monique is de beste instructrice die er is!!
    Altijd hele fijne en vooral ook gezellige lessen gehad. Ze is heel begripvol, word in geen geval boos en verheft nooit haar stem. Ik wil deze rijschool zeker aan iedereen aanraden. Heb mijn tussentijdse toets en mijn rijbewijs beiden in 1 keer gehaald!!!

    1. Firstclass is de beste rijschool die er is! Monique heeft super veel geduld, luistert goed en wil je altijd helpen! Ook is de denk ik de gezelligste en liefste instructrice die je maar kan vinden. Zelf had ik erg veel last van spanning en de lat te hoog leggen tijden de lessen en het examen, Monique heeft mij daar heel erg goed mee geholpen! Ook is ze ontzettend meelevend en probeert ze altijd een oplossing te zoeken. Bedankt Monique voor je geduld en de leuke lessen! En ga zeker lessen bij Firstclass

     1. De naam Fristclass past perfect bij de rijschool en Monique. Monique behandelde mij als gelijkwaardig en heeft mij erg geholpen met mijn faalangst. De uren met Monique in de auto ware nooit saai, veel gelachen en ondertussen veel geleerd.

      Ik kan met een gerust hard naar Frankrijk rijden dankzij Monique!!!

      Dankjewel, tot snel op de autoweg 😉.

  2. Super rijschool/rijinstructeur! Monique heeft ervoor gezorgt dat ik eindelijk het vertrouwen kreeg en redelijk relaxed ipv super gestrest het examen inging. Enorm bedankt!❤️

   1. Super leuke rijschool, en in een x geslaagd!!!!
    Ik had het geluk om met beide Monique en Charelle te rijden. Ze hadden veel geduld en het was altijd gezellig in de auto! Bedankt allebei voor de lessen:)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *